ameatur

wird dann erst mal wieder weg..

Petting tipps

Vraag antwoord verf uit spijkerbroek

vraag antwoord verf uit spijkerbroek

Er zijn 5 antwoorden gegeven Volgens mij kan je textielverf er nog wel uit krijgen, zolang je het nog niet hebt gefixeerd met een Ik heb net een lichte broek van mijn dochter onder handen genomen. Nieuwste vragen.
Wil je de versleten plekken op je zwarte broek weer zwart maken of je witte T- shirt een leuk kleurtje geven? Met textielverf ziet jouw kleding er weer als nieuw uit.
ik zou vooral niet proberen het onderste uit de kan te krijgen, anders zou het zomaar kunnen . Ik geef gewoon antwoord op de vraag van TS. Verfhanden krijg je schoon door je handen te wassen met wat schuurmiddel, helpt ook perfect met smeer handen. Een pot sambal badjak ontplofte tijdens het open maken. Het opgevraagde onderwerp bestaat niet meer. Met dezelfde stof kun je proberen de verf in je kleding op te lossen. Wanneer je ontsmettingsalcohol op de vlek hebt aangebracht, schrob je de vlek en zou je binnen een minuut resultaat moeten zien. Ga langzaam en voorzichtig te werk wanneer je aan het schilderen bent. Verfvlekken verwijderen uit kleding zou een makkie moeten zijn met deze tips.